X-1R PLUM CRAZY-VASELIINI 400G
X-1R PLUM CRAZY-VASELIINI 400G X-1R PLUM CRAZY-VASELIINI 400G

X-1R PLUM CRAZY-VASELIINI 400G

22,80 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ensiluokkainen voitelurasva, toimii kovissa nopeuksissa ja kovan kuorman alla.

Plum Crazy on yksi maailman parhaimpia rasvoja. Se on suunniteltu toimimaan kovissa nopeuksissa ja kovan kuorman alla sekä laajalla lämpötila-alueella. 

Yhteensopivuus toisten rasvojen kanssa ei tuota ongelmia. Monissa tapauksissa ei ole tarpeelista poistaa vanhaa rasvaa käyttökohteesta. Ensiluokkainen voitelurasva, toimii kovissa nopeuksissa ja kovan kuorman alla.PLUM CRAZY Voitelurasva

KOVIIN OLOSUHTEISIIN

Kestää kovaa kuormitusta ja äärilämpötiloja.Käytetään poistamaan kitkaa ja vähentämään kulumista käyttökohteissa, joissa tarvitaan hyvin kiinnittyvää voitelurasvaa. Soveltuu erityisen hyvin ääriolosuhteisiin.

Pakkauskoko:400 g

Kuinka tuote toimii?

Plum Crazy -voitelurasva on monikäyttöinen ja pitkäikäinen voiteluaine. Tuote on suunniteltu kestämään suuria kuormituksia ja korkeita lämpötiloja. Näin sitä voidaan käyttää esimerkiksi asfalttikoneissa. Se on yhteensopiva muiden voitelurasvojen kanssa.

Tuotteen edut:

Toimii erittäin laajalla lämpötila-alueella (-35c - +260c)

X-1R Plum Crazy Grease on NLGI luokitusasteella 2

Suuri kuormituksen kesto

Loistava vedenhylkivyys ja ruostesuojauskyky

Estää kulumista ja poistaa kitkaa

Vähentää osien kulumista ja pidentää niiden käyttöikää

Käyttökohteet:- vaativien käyttölämpötilojen koneet:- metsäkoneet- asfalttikoneet- laakerit- käyttökohteet joissa tarvitaan hyvin kiinnittyvää voitelurasvaa- maatalous- 

Kotitalouksissa esim. pyörän laakerit

Käyttöohje: Käytetään samalla tavalla kuin muitakin voitelurasvoja. Vanhoja voitelurasvoja ei tarvitse poistaa ennen tuotteen käyttöä.

Paino:
0.4 kg